Douglas enkele deur links blank zw. beslag 90x201,5cm (Code: DT40782)

€ 375,00 / stuk
Aantal: stuk
Notitie

Deze stijlvolle, kwalitatieve deur van Douglashout is onder andere geschikt voor jouw Douglasvision buitenverblijven en schuren. Het zwarte beslag geeft net wat meer nadruk op de deur dan het normale deurbeslag, wat een leuke en speelse touch geeft aan jouw buitenverblijf of schuur.

Douglas
Dit product is vervaardigd uit Douglas, dit is een unieke houtsoort die een prachtige uitstraling heeft. De duurzaamheid van het hout is te danken aan de hoge dichtheid van het hout, waardoor het in staat is zichzelf te beschermen van binnenuit. Wij zijn een groot fan van deze houtsoort en raden het dan ook zeker aan voor allerlei doeleinden, zowel binnen als buiten.

Glas

Het raam in deze deur is gemaakt van echt enkel glas, dit glas is sterk, laat veel natuurlijk licht door een heeft een moderne uitstraling.

Tips & Tricks

De deur kan bij jouw thuis geleverd worden in een linksdraaiende en een rechtsdraaiende variant. Het kozijn en het deurbeslag worden gelijk met de deur geleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt met het installeren van de deur.

• Buitenmaat (b x h): 90 x 201 cm
  • Inbouwmaat (b x h): 85 x 197 cm
  • Doorloopmaat (b x h): 71,8 x 190,6 cm
  • Deurmaat (b x h): 74,6 x 192,2 cm