Algemene Voorwaarden

Productinformatie website
Aan productomschrijvingen, foto’s en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Bij afhalen op ons bedrijf kunt u pinnen of contant betalen.
Bij bezorging kunt u vooraf op kantoor pinnen of vooraf contant betalen.
Indien u bij de aflevering aanwezig bent kunt u ook pinnen bij de chauffeur.
Verhoog (indien nodig) tijdig het maximale te pinnen bedrag voor een dag bij uw bank.
Vooraf overmaken kan alleen in overleg met de verkoper en als u er voor zorgt dat het totale factuurbedrag minimaal twee werkdagen voor levering met vermelding van het factuurnummer op onze rekening is bijgeschreven. Materialen die bij aflevering niet zijn betaald, of niet ter plaatse kunnen worden betaald, worden mee retour genomen. Sommige artikelen kunnen alleen worden besteld indien ze vooraf worden betaald.

Transport
Bestellingen vanaf € 750, - worden gratis bezorgd tot 20 kilometer vanaf ons bedrijf.
Voor bestellingen tot € 750,- berekenen wij € 25,- of € 40,- transportkosten afhankelijk van uw woonplaats. Voor bestellingen waarbij de losplaats verder dan 20 kilometer van ons bedrijf vandaan is worden de transportkosten in overleg vastgesteld. Op de werkdag voordat de levering plaatsvindt, kunt u vanaf 16:00 uur informeren of de levering naar verwachting in de ochtend of middag wordt bezorgd. De losplaats moet voor onze vrachtwagen goed bereikbaar zijn. De materialen worden met een kraan naast de auto gelost. Indien de materialen door ons niet op de eindbestemming zijn afgeleverd, en er wordt op de eindbestemming schade geconstateerd, dan wordt er verondersteld dat de schade na onze levering is ontstaan.

Indien u artikelen over heeft adviseren wij u vooraf te informeren of het artikelen zijn die wij retour kunnen nemen. Artikelen die terug mogen kunt u binnen 14 dagen met de originele factuur, schoon en onbewerkt terug brengen. Voor artikelen die wij moeten ophalen rekenen wij € 45,- verwerkingskosten + de transportkosten zoals hierboven beschreven.

Verwerking
Controleer de geleverde materialen binnen 24 uur en verwerk geen materialen die gebreken bevatten. Als materialen eenmaal zijn verwerkt kunnen wij geen verantwoording voor kleurverschillen en/of zichtbare gebreken aanvaarden.
Eventuele leg- of plaatsingskosten worden om deze reden dan ook niet vergoed.
Gebruik geen hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen om uw bestrating te reinigen.
Lees voor de verwerking van de materialen altijd het verwerkingsadvies van de producent.

Overige info
Wij helpen u graag met het berekenen van de benodigde hoeveelheid materiaal.
U blijft wel zelf verantwoordelijk voor de bestelde hoeveelheden, mede omdat wij ons baseren op de gegevens die u ons aanlevert.
Witte uitslag of kalkuitbloei kan voorkomen bij betonproducten. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden omdat dit een chemische reactie is tussen cement en water. In het productieproces is dit niet te voorkomen.
Omdat de meeste van onze producten natuurlijke materialen bevatten, dient u rekening te houden met eventuele maat- en of kleurverschillen.
Kleur- en afbeeldingen op onze website, of in onze catalogi kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Drukfouten en prijs en/of constructiewijzigingen zijn voorbehouden.

De voordelen van Snoei!

vinkjeExclusief assortiment
vinkjePersoonlijke aandacht
vinkjeInspirerende showtuin