Contactgegevens

Antwan Tuin Totaal
Nijverheidsweg 29
3161 GJ
Rhoon
010-5011150
www.antwantuintotaal.nl

Over ons

Antwan Tuin Totaal is een door de 'Tuinen van Appeltern' exclusief geselecteerd hoveniersbedrijf die zich inzet voor alle denkbare groenprojecten. Wanneer het nu gaat om ingewikkelde tuin- en terreinontwerpen, sportvelden complex, het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen of openbaar groen, het inmiddels ervaren hoveniersbedrijf geeft u ten alle tijden een passend advies.
In de tien jaren dat wij ons hebben ontwikkeld tot een professioneel regionaal opererend hoveniersbedrijf, hebben wij geleerd dat luisteren en meedenken de twee sleutelwoorden zijn tot tevredenheid en succes. Door deze twee woorden toe te passen in de praktijk kunt u verzekerd zijn van een passend eindresultaat. Intensieve samenwerking, grenzen die wij verleggen en vakmanschap heeft er echter toe geleid dat wij niet altijd de goedkoopste zijn, maar zeker de beste.
Geïnteresseerd en/of nieuwsgierig geworden in wat wij u kunnen bieden? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen via de bovenstaande gegevens. Wij zullen dan een afspraak met u maken zodat u een beter beeld van ons kunt krijgen wat wij u te bieden hebben.
Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven