Duostone Cemento Antracite 60x60x4cm (Code: VTW0304)

€ 69,95 / m²
Aantal:
Notitie
Merk: VT Wonen
Serie: Duostone
Kleur: Antraciet
Afmeting: 60x60 cm
Dikte: 4 cm

vtwonen buitentegels DUOSTONE

DUOSTONE-logo.png

Met de vtwonen buitentegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. De buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XXL-formaat, met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind!

Unieke eigenschappen van vtwonen buitentegels: altijd kleurvast, geglazuurd oppervlak dus vlekbestendig, easy to clean, kras- en slijtvast, vorstbestendig & duurzaam.

DUOSTONE

De internationaal bekroonde duostone tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende dessins. De hoogwaardige keramische vloertegels zijn verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, van volledig gerecycled materiaal. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze tegels stukken eenvoudiger. Je kunt ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt, kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken.

De vtwonen buitentegels niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen gedoe met hoge druk reinigers meer! Geen waterkringen en vetvlekken. Of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras. De tegels zijn heel easy to clean. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden. Zelfs de felste zon verandert dat niet.

JE BUITENVLOER MET EEN TWIST

Duostone is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Mix en match er op los met deze stoere tegels en verrassende dessins.

HEEL DUURZAAM, HEEL LICHT MAAR ZO STERK ALS STEEN!

Duostone: hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®. Een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal! Slechts 16 kilo per tegel en dat is een fractie in vergelijking met beton of natuursteen in hetzelfde formaat.

Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze tegels stukken eenvoudiger. Omdat je ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam zeiden we toch?